Höj din livskvalité!  

 

Reconnective Healing
Föredras av läkare och hälsokonsulter och är en livsförändrande upplevelse. Det underlättar
din läkning fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Healing utöver allt som tidigare varit möjligt!

 

Reconnective Healing

-healing utöver vad allt som tidigare varit möjligt!

Vad är healing för dig?
Att hitta balansen i livet och återställa kroppens egna självläkande funktioner.

 

Hur då? 
Dina fysiska sympton kan försvinna och healingen kan ta form som vi vanligtvis inte förknippar med healing. Såsom spänningar i musklerna eller rädslor som upplöses andra upplevelser som att relationer förbättras eller att livet plötsligt "faller på plats"

Även om jag inte kan ge några garantier angående resultatet av healingen så är det healingen som läker dig inte sjukdomar eller symptom och detta resulterar sedan i förbättrad livskvalité.

Jag erbjuder healing för både kropp och själ. Alla vi healer arbetar på olika sätt, man kan säga att olika delar av ett liv har olika frekvenser precis som en radiokanal. Min radar går mycket på frekvensområdet som handlar om den tid vi befinner oss i men även den personliga utvecklingen, självförtroendet och självkänslan.  Att uppmärksamma på det som hindrar dig från att komma framåt i livet. Healingen arbetar för att frigöra,  hjälpa och höja din vibration på olika plan.

Detta är en oerhört spännande och stark healingmetod som är övergripande andra metoder.

Var öppen för vad som händer och samtidigt som du är medveten om att det du förväntar dig inte alltid kommer. Utan det du inte förvänatar dig kan komma. Det händer ingenting som du behöver vara rädd för utan det som sker är enbart positivt för dig och du kan bli lite fruser efter behandlingen så ta gärna med en extra tröja att ta pådgig

Jag antar att mitt uppdrag som healer är för att hjälpa människor att finna sin inre kraft och att gå sin egen väg. Att förstå livet. Att vi alla behövs och är viktiga. Att vi har val och framför allt att vi har möjligheter att faktiskt välja själva.

 

Vad är energi?
Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångar upp och används där det behövs just nu. Healingen betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag en kanal, transformation för den energi tillförseln. Jag hämtar in universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska, känslomässiga, mentala eller själsliga besvär. Jag som healer är bara kanalen jag påverkar inte vart energin tar vägen och på vilket sätt du kommer att märka det för healingenergin är den visaste av alla.

Det finns många olika sorters healing där healern gör på olika sätt men slutresultatet är i princip det samma.Den ena healingsessionen är aldrig den andra lik utan varje gång är den unik. Söker du för något speciellt så rekommenderar jag 3 sessioner.

 

Personligt möte eller på distans
Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska få healing av mig. Det som kallas distanshealing fungerar alldeles utmärkt. Det har jag förstått eftersom jag har många nöjda och återkommande klienter. Det  är klart att det inte blir exakt samma sak eftersom vi inte fträffas, pratar och upplever varandra fysiskt men som sagt healingen når fram ändå. Det spelar ingen roll om du är två mil bort eller på andra sidan jordklotet.

 

Ingen quick fix 
Healing är ingen quick fix det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger precis så mycket som du kan ta hand om varje gång.

 

Kostnad:
Betalning sker i förväg för distans healing 400 kronor via Swish
Betalning för healing på kliniken 600 kronor via Swish


Känn in vad just du behöver i ditt liv just nu!

 

Healing är godkänt av Skattemyndigheten som friskvårdsmetod både som behandling och som utbildning för självhjälp. Det innebär att kostnaden för arbetsgivaren är avdragsgill enligt de gängse reglerna ochatt det då är en skattefri förmån för arbetstagaren. Sedan kan förstås varje arbetsgivare själv bestämma hur arbetstagaren får använda bidraget.

Den som är sjukskriven kan också ha en möjlighet att få ersättning beviljad för behandlings- och kurs- kostnader av Försäkringskassan.